Tarife

Stimate client,

Ce trebuie să mai știi, despre psihologi, este faptul că apreciem și oferim punctualitate, ședințele fiind tot timpul programate, deci riscul unor decalaje fiind infim. Nu întârzia, vei pierde din timpul alocat ție. Așadar, este nevoie să anunți anularea/reprogramarea în timpul agreat cu terapeutul tău, pentru că timpul este cel mai prețios dar al vieții și combustibilul oricărei relații.

Pentru a permite și altora să acceseze serviciile oferite, de exemplu, te rog să anunți cu minimum 24h înainte, în caz contrar, vei achita integral costul ședinței. Odată ajuns în cabinet, trebuie să știi că noi, asemenea croitorilor, lucrăm cu materialul clientului. Stabilește-ți obiective clare, fii sincer, pune întrebări, limite acolo unde nu te simți confortabil. Totul se întâmplă în ritmul tău, nimeni nu ar trebui să fie intruziv. Dacă se întâmplă asta, nu ești în locul potrivit.

Unii terapeuți dau “teme” de reflecție, poate chiar câte ceva de scris, în funcție de context. Fii pregătit să lucrezi cu tine și în afara ședințelor, să fie eliberator, plăcut, dureros, să vrei să abandonezi uneori și alteori să aștepți cu nerăbdare următoarea ședință. La fel ca în viață.


Tarife

image
PSIHOTERAPIE INDIVIDUALĂ
250
lei
60 minute
image
PSIHOTERAPIE DE CUPLU
320
lei
90 minute
image
EVALUARE PSIHOLOGICĂ + RAPORT ADULȚI
250-800
lei
60 minute
image
EVALUARE ADHD ADULT
800
lei
90-120 minute
image
EVALUARE PSIHOLOGICĂ ȘI FIȘĂ ANEXA 8
250
lei
60 minute
image
EVALUARE PSIHOLOGICĂ(fără raport, teste de personalitate)
300
lei
60 minute
image
SUPERVIZARE GRUP
300
lei
1 modul/4 ore
image
EVALUAREA PSIHOLOGICĂ A PERSOANELOR CU DIZABILITĂŢI INTELECTUALE ŞI PSIHOSOCIALE
de la 800
lei
minim 4 ore
image
EXPERTIZA PSIHOLOGICĂ JUDICIARĂ/EXTRAJUDICIARĂ
220
lei
60 minute

Onorariul final variază în funcție de numărul de ore necesare evaluării și redactării raportului de expertiză.

Preturile variaza in functie de tipul de test utilizat, durata de administrare, cotare si interpretare, precum si de finalizarea evaluarii cu un raport scris simplu/complex, din partea clinicianului.