Servicii

Servicii, Programe & Terapii

"Fiecare persoană este un individ unic. De aceea, psihoterapia ar trebui formulată pentru a putea întâlni unicitatea nevoilor individuale, mai degrabă decât să croiască persoană pentru a se potrivi cu patul procustian al unei teorii ipotetice a comportamentului uman." M. Erikson

Psihoterapie

Cum se desfășoară ședințele de psihoterapie? În primul rând, e nevoie să fii hotărât/ă că acesta e momentul în care terapia este o prioritate în viața ta și să o tratezi ca atare, deci să îi dedici timp din programul tău.

Evaluare clinică

Evaluare clinică adulți și copii, folosind teste psihologice acreditate, validate științific, pentru: Comisia de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap, Comisia de Expertiză Medicală a Capacității de Muncă Orientare Școlară (Anexa 8),În vederea formulării unor recomandări de specialitate, pentru terapie.

Expertiză psihologică
judiciară și extrajudiciară

Expertiza psihologică este o lucrare amplă, complexă, ce necesită strângerea, parcurgerea și studierea atentă a informațiilor despre caz, din surse diferite, dar și cu ajutorul testelor psihologice, ce implică interpretare de specialitate.

Supervizare
psihologie clinică

În vederea atestării dreptului de liberă practică, la nivel de specialist, psihologii practicanţi au obligaţia de a efectua un număr minim de 100 de ore de supervizare profesională a practicii derulate, eşalonate pe durata a 2 ani.

evaluare psihologica pentru persoanele cu dizabilitati intelectuale si psihosociale

Evaluarea psihologică a persoanelor cu dizabilităţi intelectuale şi psihosociale

În contextul dispunerii, prelungirii, înlocuirii sau ridicarii măsurii de ocrotire.

Foarte mult timp, foarte mulți ani, m-am simțit captivă în propria minte. Frica de frică. Zona de confort. Atacuri de panică. Anxietate paralizantă și multe alte probleme cu care o generație întreagă se confruntă, sunt și problemele mele. Gabriela Udrea mi-a dat soluțiile pentru a ține sub control totul. Mi-a dat o șansă când credeam că nu există așa ceva. Și am încredere că va fi mereu alături de mine, cu profesionalism și înțelegere, ca și până acum!

R.N., client

Sunt mai multe motive pentru care o recomand pe Gabriela. Pe lângă profesionalismul de care dă dovadă, empatizează foarte bine, este un bun ascultător și este o persoană caldă și implicată. Este genul de psihoterapeut care încearcă să trateze cauza, iar nu efectul problemei.

E. N., client

Am nevoie de terapie. Așa a început totul. La început a fost greu și știam că va fi rău înainte de a fi bine. Întrebări la care nu îmi găseam răspunsuri, anxietate care mi se părea că nu mai dispare și după câteva luni de terapie eram alt om. A fost o coincidență să ajung să lucrez cu Gabriela, am simțit mereu sprijin și am primit motivația că împreună găsim rezolvarea. Am simțit că suntem partenere în terapie și cred că mi-am luat puterea de a merge înainte din tot ce mi-a oferit. Am învățat că a fi puternic înseamnă să recunoști că ai nevoie de sprijin și să îl ceri. E bine să fie cineva gata oricând să ți-l ofere. Mulțumesc, Gabriela!

Anca, client

Pe Gabi mi-a recomandat-o o prietenă și deși aveam mai multe recomandări, am ales-o pe ea pentru că am simțit din poză căldura și chimia care urma să se adeverească după prima ședință. De la prima ședință am știut că e o relație de lungă durată și sper să ne ajute Dumnezeu mult și bine că tare mă ung pe suflet toate întâlnirile cu ea. Am intrat în terapie să îmi salvez căsnicia și Gabi mi-a deschis ochii că nu căsnicia trebuie salvată ci trebuie mai întâi să mă salvez pe mine și să mă caut pe mine odată ce am devenit mamă și lucrurile s-au schimbat. Întotdeauna am crezut că oamenii faini atrag alți oameni faini sau le arată drumul să fie și ei faini la rândul lor.

A., client