PACHETE EVALUARE PSIHOLOGICĂ ȘI PSIHIATRICĂ PENTRU INSTANȚĂ

În cadrul Cabinet Individual de Psihologie Gabriela Udrea puteti realiza evaluări psihologice și psihiatrice în conformitate cu Ordinul 3423/2022, respectând procedurile pentru evaluarea persoanelor cu dizabilități, finalizate cu eliberarea rapoartelor pentru măsuri de ocrotire precum tutela specială, consiliere judiciară, asistență pentru întocmirea actelor juridice.

În colaborare strânsă cu medici psihiatri cu experiență și activitate în cadrul INML București, efectuăm evaluări corecte și cuprinzătoare persoanelor cu dizabilități, în vederea diferențierii nevoilor specifice ale acestora.

Evaluările noastre includ utilizarea instrumentelor și testelor standardizate, acreditate de Colegiul Psihologilor din România, precum și interviuri clinice detaliate cu persoanele evaluate și cu familiile acestora. Astfel, putem obține o imagine completă și obiectivă asupra intențiilor reprezentanților legali, capacităților cognitive, funcționării globale, psihopatologiei, abilităților funcționale și nevoilor specifice de îngrijire, recuperare, reabilitare, inserție socială ale pacientului.

Rapoartele psihologice si psihiatrice pentru tutela specială sunt elaborate cu profesionalism și acuratețe, respectând cerințele impuse de Ordinul 3423/2022. Colaborăm strâns cu autoritățile competente responsabile de protecția persoanelor cu dizabilități, asigurându-ne că rapoartele noastre sunt ușor de înțeles în procesul de instituire a unei măsuri de ocrotire specială. De asemenea, suntem disponibili să oferim consultanță și sprijin în interpretarea rapoartelor noastre și în implementarea măsurilor necesare pentru a proteja și sprijini persoanele cu dizabilități.